Chado Bistro

Ons restaurant

Bij Bistro Chadõ zit je goed voor een (h)eerlijke en gezonde maaltijd in een karaktervol decor met industriële en vintagetoetsen. We zijn geen bistro van dertien in een dozijn. Wel een onthaastingsplek waar je met al je zintuigen geniet van verfijnde gerechten met veel groenten en kruiden, hartige en zoete versnaperingen, en een bijzonder kopje thee.
Chu en Jef, ervaren horecamensen, ontvangen je hartelijk in hun bistro slash theeshop. In de keuken staat Jef aan het roer. Hij bereidt klassieke gerechten in een eigentijds jasje. Een evenwichtige mix van de Belgische en Aziatische keuken, waarbij in sommige gerechten ook thee is verwerkt. Ontdek ons menu. Of reserveer meteen je plekje.

Graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes? Volg onze avonturen op Facebook en Instagram.

Een hart voor thee

Chu ontfermt zich over de bediening en de shop. Als theeliefhebber én -kenner maakt ze jou wegwijs in de wondere wereld van premiumthee. Onze uitgebreide theekaart laat je kennismaken met bekende en minder bekende soorten

Veelzijdig genieten

Bistro Chadõ is van dinsdag tot en met zondag doorlopend open van 10.30 uur tot 21.30 uur. Je bent welkom om te lunchen en te dineren of te proeven van ons wisselende menu met verse marktproducten.

Decor met cachet

In onze zaak kom je tot rust, in een warme en karaktervolle setting die onze filosofie ademt: tea is to the body as music to the soul. Bij mooi weer neem je plaats op ons fijne tuinterras, gehuld in een oosterse sfeer en omringd door bamboestruiken. Snuif alvast de sfeer op.

Boek een tafel

Onze zaak ligt op de Mechelsesteenweg 9 in Antwerpen, dicht bij de Nationale Bank en de Leien. Parkeren doe je in de straat zelf of een van de vele parkings op wandelafstand. Of neem het openbaar vervoer: er zijn verschillende tram- en bushaltes op een boogscheut.