Wij hebben de exclusiviteit gekregen om de producten van TEAOLOGY

bij ons te kunnen aanbieden.

images.jpeg
Teaology-website-1.jpg
EZrl2nYX0AIpD7V.jpg
unnamed.jpg
image.php-removebg-preview.png

INNOVATIE

Iedereen weet dat thee goed voor je is, maar het is misschien zelfs nog beter voor je huid. Het Teaology Research team heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld:

TEA INFUSION SKINCARE®

Deze innovatieve en unieke technologie maakt het mogelijk om via een warmte infusieproces de actieve ingrediënten van verschillende theesoorten te onttrekken waarbij hele theeblaadjes worden gebruikt. Dit concentraat van pure en plantaardige antioxidanten is de basis van elk Teaology product.

Tea Infusion Skincare is een onuitputtelijke schat aan anti-aging, revitaliserende en verhelderende eigenschappen.

GEZICHTSVERZORGING

"Wat goed voor jou is, is ook goed voor je huid"

Elk product is een wereld op zichzelf in afwachting om ontdekt en ervaren te worden.

Rijke crèmes, verkoelende maskers, super voedende oliën en serums die de huid beschermen en herstellen, revitaliserende elixers en ontgiftende boterscubs. Allemaal gebruikmakend van de buitengewone kracht van Tea Infusion Skincare®, een onnavolgbare technologie die ervoor zorgt dat een concentraat van polyfenolen uit thee onmiddelijk hun werk op de huid kunnen doen.

LICHAAMSVERZORGING

Het doel: zachte rondingen, een goed gehydrateerde huid, een mooi silhouet en een heerlijk gevoel van welzijn.

Een droom? Nee, dit is zeker te realiseren.

Het vergt inzet, doorzettingsn en de buiëntetengewoon actieve ingredin die in de Teaology lichaamsverzorging worden gebruikt. Crèmes, boters, scrubs en afslankende concentraten om het hele jaar een mooi lichaam te behouden.

TEAOLOGY GARANTIES

Bij het formuleren van de Made In Italy producten zijn we continu op zoek naar natuurlijke, duurzame en effectieve ingrediënten.

WE LOVE

Tea Infusion Skincare® - Polyfenolen - Plantaardige oliën - Natuurlijke actieve ingrediënten - Essentiële oliën - Extracten uit verschillende delen van de plant

WE GEBRUIKEN GEEN

Parabenen - Minerale oliën - Synthetische kleurstoffen - Paraffine - Sodium laureth sulfate - Formaldehyde afgevende conserveermiddelen - Ftalaten

DE VERSCHILLENDE THEEKLEUREN

De formules van Teaology producten bevatten infusies en extracten van vijf verschillende soorten thee die door ons geselecteerd zijn op basis van de verschillende huidbehoeften.

* GROENE THEE: De meest bekende ongefermenteerde thee rijk aan            vitamine C en antioxidanten.

* WITTE THEE: De meest kostbare ongefermenteerde thee die alleen gemaakt is van de knopjes van de theeplant en de hoogste concentratie aan catecheses - EGCG bevat.

* ZWARTE THEE: De meest geliefde gefermenteerde thee rijk aan stimulerende cafeïne, theobromine en theeflavonoïden.

* BLAUWE THEE: De exclusieve semi-gefermenteerde thee die de antioxidant werking van groene thee combineert met de stimulerende werking van zwarte thee.

* MATCHA THEE: Een Japanse groene thee die in de schaduw groeit en vermalen wordt tot een poeder en verbazingwekkende organoleptische eigenschappen heeft. 

THEE ALS WONDERMIDDEL

Een vers theeblaadje bevat meer dan 30% polyfenolen, vitamine C, A, B, E, F, K, aminozuren, enzymen, flavonoïden, mineralen ( kalium, fluoride, zink, magnesium, mangaan ), tannines, cafeïne en andere verbazingwekkende ingrediënten. Teaology is ontworpen om de buitengewone eigenschappen van thee naar een nieuw niveau te brengen: elk product is verrijkt met onze exclusieve Tea Infusion Skincare® om de beste bescherming te bieden tegen huidveroudering door vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor 4 van de 5 rimpels ! 

IMG_0156_edited_edited.png