Bistro & Thee

Bij Bistro Chadõ zit je goed voor een culinaire belevenis in een sfeervol decor met industriële en vintage accenten. Verre van een doorsnee bistro, is het een onthaastingsplek waar je met al je zintuigen kunt laten genieten van verfijnde fusion gerechten met verse seizoensgroenten en kruiden, allemaal vergezeld van een bijzonder kopje premium thee.

Ontdek ons sharing menu, een harmonieuze mix van de Westerse en Aziatische keuken, waarbij sommige gerechten zelfs verrijkt zijn met thee. Neem een kijkje in ons menu of reserveer direct je plekje.

Graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes? Volg onze avonturen op Facebook en Instagram.

Een hart voor thee

Onze theesommelier Chu ontfermt zich over de bediening en de teashop. Wil je nog meer weten over de wondere wereld van thee: laat je je verleiden door een individuele tea tasting of thee workshop in groep.

We geloven in de voedende kracht van thee voor het lichaam en bieden ook 100% natuurlijke, veganistische en dierproefvrije TeaOlogy Skincare-producten. 

Als theeliefhebber én -kenner maakt ze je wegwijs in de de wondere wereld van premium thee en verzorgingsproducten met natuurlijke thee extracten.

 

Veelzijdig genieten

Wij zijn van dinsdagavond tot en met zaterdagavond doorlopend open. Je bent welkom om te lunchen en te dineren of te genieten van onze premium thee of huisgemaakte theecocktails.

We voorzien elke maand een verrassende sharingmenu. Voor groepen van 5 personen of meer raden we je absoluut aan om te gaan voor onze “Food Sharing” ervaring. 

Geloof ons, samen delen brengt het beste in elk gezelschap naar boven.

 

Zen decor met cachet

In onze zaak kom je tot rust, in een warme en karaktervolle setting die onze filosofie ademt: “tea is to the body as music to the soul”. Bij mooi weer neem je plaats op onze terrassen. Op onze houten terras op de Mechelsesteenweg kun je o.a. genieten van een verfrissende homemade ijsthee.

Wil je intiemer zitten? Neem plaats op ons gezellige tuinterras, een oase midden in het centrum van Antwerpen, gehuld in een oosterse sfeer en omringd door bamboestruiken. Hier kun je je echt onthaasten…

Boek je tafel

Onze zaak ligt op de Mechelsesteenweg 9 in Antwerpen, dicht bij de Nationale Bank en de Leien. Parkeren doe je in de straat zelf of een van de vele parkings op wandelafstand. Of neem het openbaar vervoer: er zijn verschillende tram- en bushaltes op een boogscheut aan de halte “Nationale Bank“.