Over ons

Bistro & Thee

Thee is een van de populairste dranken wereldwijd. Al eeuwenlang drinken mensen thee. Niet alleen om hun dorst te lessen, maar ook voor de vele positieve gezondheidseffecten. Bovendien is theedrinken een ritueel – een moment van bezinning en even ‘stilstaan’. Theedrinken is ook reizen met je smaakpapillen. Bistro Chadõ is je gids op deze zintuiglijke verkenningstocht. We voeren onze verse thee rechtstreeks in uit vele regio’s en selecteren hem zorgvuldig. Hij is organisch geteeld en van premiumkwaliteit. We schenken hem in een smaakvol kannetje. En jij savoureert hem in alle rust, met al je zintuigen.
In onze shop ontdek je thee-accessoires en nog andere theesoorten dan op de kaart. Vraag ernaar en we maken je wegwijs in het unieke aanbod met een vijftigtal soorten. Zo vind je gegarandeerd jouw favoriet om thuis van te genieten, of om als hartverwarmend cadeau te schenken.
Leuk weetje: Chadõ betekent ‘de weg (of het levenspad) van de thee’. In het Japans bevat het woord dan ook de karakters voor weg en thee: 茶道.

Reserveer een tafel

Onze zaak ligt op de Mechelsesteenweg 9 in Antwerpen, dicht bij de Nationale Bank en de Leien. Parkeren doe je in de straat zelf of een van de vele parkings op wandelafstand. Of neem het openbaar vervoer: er zijn verschillende tram- en bushaltes op een boogscheut. Graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes? Volg onze avonturen op Facebook en Instagram.