Bistro & Thee

Verken de vernieuwde Bistro Chadõ, geleid door de talentvolle Yves Chong, een jonge chef afgestudeerd aan de Antwerpse hotelschool PIVA. Tijdens zijn studies heeft de jonge kok heeft Yves heel wat ervaring opgedaan in diverse Antwerpse restaurants zoals De Godevaart, Bernardin, Nathan,… In zijn professioneel leven heeft Yves heeft zijn sporen verdiend bij bekende zaken in Bistro Vintage Kontich als sous chef en als chef de partie in restaurant The Gilded Antwerpen.

Maar Yves zijn grootste inspiratiebron, dat blijft zijn Chinese roots. Opgegroeid in een horecafamilie en gevoed door de pioniersgeest van zijn grootvader, de grondlegger van één van de eerste Belgische Chinese restaurants.

Als trotse eigenaar van Bistro Chadõ krijgt Yves de steun van zijn ervaren moeder Chu, een vertrouwd gezicht op de Mechelsesteenweg. Als theesommelier heeft ze haar passie overgedragen aan Yves en zijn vriendin Ashley. Samen vormen zij een jong dynamisch duo dat de bistro en theewinkel met enthousiasme leidt. Op aanvraag kun je bij onze theesommelier thee workshops en tea tastings op maat boeken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze culinaire avonturen? Volg onze belevenissen op Facebook en Instagram, of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Vertrouw op ons, je wilt deze smaakvolle reis niet missen! 🌿

Winkel in onze webshop

Leer op onze workshops

Ontdek onze sharingmenu

Boek je tafel

 

Wij streven naar topkwaliteit en service. Dagelijks bestellen we verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. Onze knusse bistro biedt plaats aan zo’n 40 gasten. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan vooraf te reserveren. 

Reserveren is eenvoudig en kan moeiteloos onderstaande link of door een belletje naar onze zaak op het nummer +32 3 334 22 24