Thee, onze passie

Ontdek onze thee workshops op maat

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van thee tijdens de workshops bij Bistro Chadõ. Wij willen graag aan al jouw wensen voldoen met thee workshops op maat.

Kies bijvoorbeeld voor een tea tasting, waar jij de baas bent over welke thee we gaan uitproberen. Samen gaan we gezellig proeven en leren over de soorten thees. Desgewenst voorzien wij extra hapjes die passen bij de thee.

Of heb je meer zin om coole ijsthee en thee cocktails te brouwen? Of wil je weten welke thee het beste matcht met jouw favoriete gerechten? Samen zoeken we de perfecte combinaties en kun jij thuis jouw gasten verrassen.

Of snak je naar meer academische kennis over thee?  Onze theesommelier Chu neemt je mee op een ontdekkingsreis door de thee-arena. Leer niet alleen over verschillende theesoorten, zoals witte, groene, oolong en zwarte thee, maar ook de fijne kneepjes van het zetten. Na deze workshop ben jij de koning(in) van het thee zetten, met kennis over de juiste temperaturen, trektijden en zetmethoden, zoals de Westerse, herboristische, en de Gong Fu Cha.

Uiteraard draait het in de workshop om proeven, en je gaat niet met lege handen naar huis. Reken op een verrassende goodiebag met proefsamples en technische fiches van elke thee die we hebben geproefd. Zo kun je thuis meteen verder experimenteren en genieten van de wondere wereld van thee. 🌿

Meer weten?

 

Praktisch gezien duurt elke workshop zo’n 2 à 2,5 uur en is bedoeld voor groepen vanaf 6 personen. Zorg jij voor de plek, dan brengen wij alle spullen mee.

Of boek Bistro Chadõ buiten de gangbare openingsuren van de bistro, zo hebben jullie het rijk voor jullie alleen.

Alle thee workshops en tea tastings zijn bespreekbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande link of door een belletje naar onze zaak op het nummer +32 3 334 22 24 .

Thee sommelier Chu, Bistro_Chado